Octany Donor Experience Programme

Du gillar Octany och vill tipsa andra. Vi växer med våra kunder och därför finns Octany Donor Experience Programme där ni kan tipsa fler organisationer att växa på ett bättre sätt.

Bättre givarupplevelser för alla

Vi tror på att allt arbete insamlingsorganisationer gör för att få en potentiell givare att donera inte bör gå förgäves i att upplevelsen att ge är krånglig eller inte passar givaren där och då. 

Octany, som ni redan vet vid det här laget, kombinerar flera betalsätt vilket gör givandet enkelt. Oavsett var givaren är:

  • på stan - Swish
  • vid skrivbordet - kortet
  • på företaget - faktura
  • i mataffären - Autogiro

När donationen har kommit in ska det också vara lätt för det administrativa teamet på insamlingsorganisationen att ha koll på insamlingen och interagera med sina givare.

Därför har vi skapat Octany Donor Experience programme där du som använder Octany idag och gillar din och dina givares nya vardag kan tipsa fler insamlingsorganisationer om Octany!

Vi växer tillsammans här i Octany-världen och därför får ni 20% avdrag på er månadskostnad för varje insamlingsorganisation ni tipsar som sedan också blir en octian. 

 

Väx tillsammans

För varje tipsning som sedan resulterar i en ny organisation som använder Octany i sin vardag får ni 20% avdrag på er fasta månadskostnad. Väx klokt genom att även hjälpa andra insamlingsorganisationer och välkomna tillsammans en ny vardag med Octany!

Discounts per referral

  • 5 tipsningar -->  50% avdrag på befintlig månadskostnad
  • 10 tipsningar --> mer än 80% avdrag på befintlig månadskostnad


Priset gäller så länge organisationerna du tipsat kör Octany.

Vem ska man tipsa?

  • Tipsa andra insamlingsorganisationer i ditt nätverk, region eller nationellt. 
  • Tipsa styrelsemedlemmar på andra insamlingsorganisationer

Hur ska man tipsa?

Skicka in ert tips till elise@octany.com och vem ni tipsat på organisationen så sparas er tipsning i 60 dagar framåt. 

Nu gör vi mer gott ihop!